Implanturi dentare cu vindecare de 7 ori mai rapidă

implanturi dentare Brașov

Implantul dentar este una dintre cele mai populare proceduri din stomatologia modernă. Chiar dacă prețul si firmele de implanturi dentare pot varia, ceea ce ne interesează pe toți este cât de repede ne vom vindeca. Pentru a ajunge de la implant la zâmbetul pe care îl visăm condiția ca organismul nostru să formeze țesut osos în jurul implantului este esențială.

Acum, putem stimula vindecarea postoperatorie prin intermediul noii tehnologii PRGF. Tehnologia PRGF sau Platelet Rich in Growth Factors oferă vindecarea de 7 ori mai rapidă a locului unde a fost inserat un implant dentar.

Recuperarea post-operatorie este fără durere și fără inflamație prin aplicarea unui concentrat de plasmă bogată în factori de creștere și de vindecare. Acest material este 100% biocompatibil și se obține în aceeași ședință cu inserarea de implanturi dentare. Concentratul în factori de vindecare se realizează prin recoltarea unei cantități de sânge și centrifugarea ei la o viteză foarte mare. În timpul centrifugării, elementele sanguine se separă și astfel este posibilă selectarea doar a elementelor regenerative și antiinflamatorii. Prin mai multe proceduri se ajunge la forma finală de membrană, care va fi aplicată peste implantul dentar.

În clinicile DENTAL WEST folosim tehnologia PRGF de peste 4 ani, cu rezultate excelente de lungă durată. Venim în ajutorul pacienților noștri cu tehnologia de ultimă oră și cu o echipă interdisciplinară de medici și asistente, pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență stomatologică din Brașov.

Completează chestionarul gratuit pentru implanturi dentare în Brașov!

Tehnologie PRGF este aproape indispensabilă pentru procedurile de adiție osoasă sau sinus lift. În aceste cazuri, organismul va trebui să facă un efort suplimentar pentru a integra implantul dentar și de aceea se acordă o atenție suplimentară refacerii post-operatorii.

Avantajele PRGF pentru implanturi dentare

 • scade durerea și inflamația post-operatorie
 • stimulează depunerea osului la locul aplicării
 • stimulează vindecarea gingiilor
 • tehnică rapidă
 • nu produce niciodată reacții alergice sau adverse
 • 100% biocompatibilă cu organismul tău

 

Alte domenii de utilizare a tehnologiei PRGF

PRGF pentru Boala Parodontală

În boala parodontală osul și gingia din jurul dintelui se retrag, lăsând dintele mobil, cu o stabilitate și o implantare slabă. Rezultatele tratamentelor de sterilizare a pungilor parodontale cu laser, asociat cu tehnologia PRGF sunt uimitoare! De ce să ajungeți la extracție cu dinți care pot fi tratați?

PRGF pentru o piele mai tânără

Pe lângă accelerarea vindecării implantului dentar, PRGF este indicată și ca tratament estetic de rejuvenare facială sub numele de Plasmolifting. Concentratul de factori de creștere și de vindecare pătruns în derm determină inmulțirea celulelor producătoare de colagen, acid hialuronic și elastină. Efectele de întinerire sunt vizibile încă de la prima ședință.

Avantajele PRGF pentru piele

 • piele cu aspect vizibil întinerit
 • oferă hidratare și luminozitate pielii
 • stimulează proucerea de acid hialuronic și fibre
 • recuperare rapidă fără reacții alergice
 • efecte de lungă durată